Winkel Alcmaria Victrix 125 jaar – HEROPEND!!

Wegens toenemende vraag is de webshop weer open!! Laat zien dat je een Alcmariaan bent! 

Voor ons 125-jarig jubileum hebben we een aantal kledingartikelen ontwikkeld! De Beanie, T-shirt, Poloshirt en Hoodie hebben we voorzien van het klassieke Alcmaria-logo van vóór de eeuwwisseling. Alle kleding is in dames- en herenuitvoering, wit aen zwart, de Hoodie is alleen zwart.

De kleding is tot uiterlijk 01 december 2023 te bestellen, daarna gaat de bestelling in productie. De uitlevering duurt ongeveer 6 weken! De reden hiervoor is dat we als vereniging niet de kleding op voorraad kunnen nemen ivm de kosten en risico’s. Verdere informatie over de uitlevering volgt later. 

Daarnaast kan je speciale Alcmaria Triple Bier, speelkaarten en shawl kopen, deze zijn alleen bij de bar in de voetbalkantine verkrijgbaar. De Beanie en de Sjaal zijn in een maximale oplage van 100 (beanie) en 90 (sjaal) stuks verkrijgbaar, dus op=op.

Het is eventueel mogelijk de artikelen op te sturen. Mail naar webshop@alcmariavictrix.nl om uw wensen kenbaar te maken. Tevens hebben we de modelpoppen bij de hoofdingang aangekleed met samples, zodat je kan voelen en zien hoe de uitvoering is.

Toont alle 9 resultaten